Пенелопе Крус е готова на всичко, за да защити децата си.

...
Пенелопе Крус е готова на всичко, за да защити децата си.
Коментари Харесай

Защо 12-годишният син и 10-годишната дъщеря на Пенелопе Крус нямат мобилни телефони

Пенелопе Крус е подготвена на всичко, с цел да защити децата си. 49-годишната актриса от е звездата на корицата на февруарския брой на ELLE, където споделя за живота си като майка на щерка си Луна (10 г.) и сина си Лео (12 г.), които има от Хавиер Бардем.

Крус изяснява, че постоянно е била отдадена на концепцията, в случай че децата й желаят в миналото да стъпят в светлините на прожекторите, това да е в тяхното лично време и при техните лични условия.

" Те би трябвало да решат дали ще имат работа, която е по-изложена на обществеността, или не. Те могат да приказват за това, когато са подготвени ", споделя тя.

Майката на две деца също признава, че не разрешава на двете си деца да имат мобилни телефони, обяснявайки: " Толкова е елементарно да бъдеш манипулиран, изключително в случай че имаш мозък, който към момента се образува. "
 Пенелопе Крус със страхотна визия - транспарантната ѝ рокля, за която всички приказват
Прозрачната рокля на Пенелопе Крус, за която всички приказват

Актрисата още веднъж наподобява удивително

" И кой заплаща цената? Не ние, не нашето потомство, което може би на 25 години научи по какъв начин работи BlackBerry ", продължава тя. " Това е нечовечен опит върху деца, върху младежи ", категорична е актрисата.

На друго място в изявлението Круз приказва за общото сред кариерата и майчинството и за функциите на майка, които е играла, надалеч преди да стане такава, осъзнавайки, че поради възрастта си, е обликът, който ще продължи да играе.
 Дефилето на Chanel и звездите посетители Пенелопе Крус, Емилия Кларк, Бри Ларсън
Пенелопе Крус - забележителна и секси в Chanel

Кои бяха другите посетители на дефилето на френската марка

" На моята възраст 80% от героите, които играя, ще бъдат за майчинство, бракоразвод или занемаряване или герои, които не желаят да имат деца или не могат, или които са изгубили деца. Играя майки от доста дребна, "  казва тя. 

не скрива и обичта, възхищението, и привързаността си към испанския режисьор и чест помощник Педро Алмодовар, тъй като той " постоянно ме е виждал като майка ".

" Ние се познаваме откогато бях на 17 година Той ме гледаше по какъв начин отивам да приказвам с непознати, единствено с цел да видя бебетата им. Той постоянно виждаше този мощен, неминуем инстинкт в мен и аз усещах, че го забелязва ", прибавя тя.

" Но също по този начин, откогато бях малко момиче, знаех, че желая деца. Но знаех, че ги желая когато порасна и узрея задоволително. Исках да изчакам, до момента в който усещам, че съм подготвена. Бях сигурна, че това ще бъде най-важното нещо, което ще направя в живота ми ", безапелационна е актрисата.

По време на изявление с Рита Бравър от CBS Sunday Morning през декември 2021 година Крус допусна, че може да не е подготвена децата й да се причислят към обществените медии, до момента в който не навършат най-малко 16 години.

" Няма отбрана за тях, за мозъците, които към момента се развиват и по какъв начин това се отразява на метода, по който виждат себе си. Няма отбрана от издевателството и от толкоз доста неща, които не са детството, което сме имали ", споделя тя.
 Как Пенелопе Крус приема остаряването
Страхува ли се от остаряването Пенелопе Крус

Де да бяха всички като нея

" Наистина чувствам, че да ги лиша от обществени медии ще значи да защитя психологичното им здраве, само че наподобява съм част от малцинство ", заключва тогава Пенелопе Крус.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР